Wanneer het scheerblad vervangen

Tussen de 1-2 jaar scheert u gemiddeld net zoveel haren geschoren als grassprieten op een voetbalveld. Na die tijd is het de hoogste tijd om de scheer onderdelen te vervangen om de kwaliteit van het scheren te behouden. Het scheerblad levert hoge prestaties, hierdoor slijten de mesjes.
Mannen hebben gemiddeld 50.000 baardharen en elke 24 uur groeien ze ongeveer 0,4 millimeter. Hieronder beschrijven wij hoe u af komt van de prikkelende stoppels.

Is uw scheerapparaat kapot en ligt het aan het scheerblad, dan bent u bij Voordeligscheren of Shavingspecialist op de juiste plek. Ze bieden een groot assortiment aan scheerbladen aan voor een scherpe prijs. Wilt u nog meer voordeel meepakken en toch de kwaliteit van de producten behouden, neem dan een kijkje tussen de huismerk scheerbladen. De scheerbladen houden de goede kwaliteit, maar zijn goedkoper dan de scheerbladen merken zelf.

Vervangen scheerblad

Het vervangen van de scheerblad is een essentieel onderdeel, hieronder ziet u een manier om het scheerblad te vervangen.

Philips-QS6100-vervangen_61c1. Haal de scheerkop van uw scheerapparaat af en haal vervolgens het scheerblad uit de houder
2. Verwijder het oude scheerblad en de knipelementen
3. Plaats het nieuwe scheerblad
4. Plaats de nieuwe knipelementen